Trajtim Uji

uji.jpeg

 + Sistemi
- Trajtimi i ujit nëpërmjet aplikimit të rrymës elektrike me aparatin Hydroflow i cili vendoset në tubin përpara pajisjes të cilën dëshirojmë të mbrojmë nga çmërsi , algat dhe bakteriet

+ Kursim & Kosto
- Konsumi i ulët elektrik 1 Watt/h per sistemet rezidenciale
- Kursim 60% të kimikatëve të nevojshëm për trajtimin e ujit si në rastin e pishinave apo proçeseve industriale

+ Avantazhet
- Heq e çmërsin e depozituar prej kohësh dhe shkatërron bakteret, gjithashtu nuk lejon formimin e algave
- Zgjat jetën e pajisjve në mënyrë ekologjike
- Ul koston e trajtimit të ujit me aditive shtesë në aplikimet komerciale
- Instalim i thjeshtë
- Nuk ka nevojë për mirëmbajte apo ndërrim filtri

+ Aplikime
- Rezidencial: Apartamente - Vila
- Komercial: Hotele - Proçese Industriale - Pishina & SPA

AL – TEK sh.p.k.
  • +355682000021
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Rruga Llazi Miho 1027
    Kombinat - Vaqarr
    Tiranë - Shqipëri

powered by

WEB DESIGN, BUSINESS APPS, E-COMMERCE

open consulting