TRAJTIM UJI

Në bashkëpunim me Hydropath AL-Tek sjell teknologjinë më inovative për trajtimin e ujit me zero kimikate. Produktet Hydropath aplikojnë njëfushë elektrike e cila garanton një përshkim të ujit pa lejuar formimin e kalkut, baktereve dhe algave në tubacione dhe pajisjet në të cilat ajo instalohet.
Rezidenciale

Rezidenciale

Pishina & SPA

Pishina & SPA

AL – TEK sh.p.k.
  • +355682000021
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Rruga Llazi Miho 1027
    Kombinat - Vaqarr
    Tiranë - Shqipëri

powered by

WEB DESIGN, BUSINESS APPS, E-COMMERCE

open consulting