PASTRIM QENDROR

Tubo eshte menyra me efikase e pastrimit qendror, e prodhuar nga kompania italiane Aertecnica. Ky sistem perbehet nga tubat nen dysheme, prizat si dhe njesia qendrore e vakumit e cila pozicionohet ne dhomen teknike. Pastrimi Qendror eliminon mundesine e riqarkullimit te pluhurit dhe baktereve, si dhe zhurmat ne ambientin ku perdoret.

AL – TEK sh.p.k.
  • +355682000021
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Rruga Llazi Miho 1027
    Kombinat - Vaqarr
    Tiranë - Shqipëri

powered by

WEB DESIGN, BUSINESS APPS, E-COMMERCE

open consulting