Panele Termodinamike për prodhimin e ujit të ngrohtë sanitar

pannello__termodinamico.jpg

+ Sistemi
- Paneli Termodinamik shfrytëzon ciklin frigoriferik të gazit i cili fiton nxehtësi gjatë kalimit në panel dhe nëpërmjet shkëmbyesit dhe kompresorit ngroh ujin sanitar në bolitor

+ Kursim & Kosto
- Shembull: Familje me 4 persona
- 900 Leke Kosto mujore (mesatare e matjeve në një vit)
- 85% kursim në krahasim me sistemet e zakonshme elektrike
- 5 - 5.9 vite vetëshlyerje

+ Avantazhet
- 24/7/365 prodhon energji termike edhe në mungesë të rrezeve të diellit gjatë natës apo në kushte të këqija atmosferike
- 5° këndi minimal i strukturës, fleksibilitet në vendosje mund të vendoset edhe i varur ne mur
- Nuk ka nevojë per sistem kundër ngrirjes
- Impakt i ulët mjedisor

+ Aplikime
- Rezidencial: Apartamente - Vila
- Komercial: Spitale - Hotele - Institucione - industri

AL – TEK sh.p.k.
  • +355682000021
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Rruga Llazi Miho 1027
    Kombinat - Vaqarr
    Tiranë - Shqipëri

powered by

WEB DESIGN, BUSINESS APPS, E-COMMERCE

open consulting