Nova Florida është një markë tregëtare e Fondital Grup-it që nga viti 1992, por ka qenë me një prani të mirënjohur dhe vepruese të industrisë së ngrohjes në mbarë botën për mbi 40 vjet. Faktori kryesor të cilit marka Nova Florida i detyrohet për suksesin që ka patur është përkushtimi i saj kundrejt cilësisë maksimale të produktit, që është garantuar prej kërkimit të kompanisë, laboratorëve të zhvillimit dhe inspektimeve të vazhdueshme. Rrjeti i saj i gjerë i shitjeve, ekspertiza e gjerë dhe shpejtësia e shërbimit kanë kontribuar të gjitha për ta bërë Nova Florida-n një lojtar global drejtues në fushën e sistemeve të ngrohjes. Nova Florida oferon një radhë të kuptueshme të sistemeve të ngrohjes, duke përfshirë radiatorët e aluminit, radiatorë për tualet, radiatorë elektrikë, stufa me konveksion me gaz , boilera që qëndrojnë vetë ose të kapur në mur, panele diellore dhe fotovoltaikë. Nga modulet e dizajnit dhe prodhimit të modulëve për paketimin e produkteve të përfunduaras, të gjitha veprimet kryhen duke përdorur pajisje të teknologjisë së lartë, ultra-moderne dhe tejet fleksibël.
Fushat e bashkëpunimit me NovaFlorida:
 • Radiator alumini
 • Radiator me veshje alternum kunder korrozionit
 • Radiatorët për tualet
 • Radiator alumini me element
 • Boilerat kondensues që varen në mur (<35 kW)
 • Boilerat atmosferikë që varen në mur (<35 kW)
 • Boilerat me bazë të sheshtë atmosferike (<35 kW)
 • Boilerat me bazë të sheshtë atmosferike (<35 kW)
 • Boilerët dhe sistemet qendrore me fuqi të lartë (>35kW)
 • Djegësit
 • Ngrohësit e ujit
AL – TEK sh.p.k.
 • +355682000021
 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 • Rruga Llazi Miho 1027
  Kombinat - Vaqarr
  Tiranë - Shqipëri

powered by

WEB DESIGN, BUSINESS APPS, E-COMMERCE

open consulting