StaaPompe është një kompani që ka siguruar një strukturë përcaktuese dhe me dinamikë organizuese. Pikat e forta janë kujdesi i treguar kundrejt organizimit dhe burimeve të tij, profili i prodhimit të lartë, integrimi efektiv i sistemeve të përparësive teknologjike dhe të aftësisë krijuese. E gjithë kjo është përkthyer në aftësinë për të ofruar produkte efiçente dhe të besueshme, dhe veç kësaj jepet shërbimi i ndihmës dhe këshilla teknike nga satfi i kualifikuar dhe ekspert në këtë fushë. Staa Pompe ofron një radhë të gjerë të produkteve; elektropompave zhytëse, pompave multistad, motorë të pompave zhytëse, stacione pompimi, borde elektronikë. Staa Pompe ofron një radhë të gjerë të produkteve; elektropompave zhytëse, pompave multistad, motorë të pompave zhytëse, stacione pompimi, borde elektronikë.
Fushat e bashkëpunimit me StaaPompe:
 • ♦ Pompa Zhytëse
 • ♦ Pompa Multistad
 • ♦ Pompa Dranazhi
 • ♦ Sisteme Pompimi
 • ♦ Grupe Pompimi Antizjarr
 • ♦ Borde Elektronik
AL – TEK sh.p.k.
 • +355682000021
 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 • Rruga Llazi Miho 1027
  Kombinat - Vaqarr
  Tiranë - Shqipëri

powered by

WEB DESIGN, BUSINESS APPS, E-COMMERCE

open consulting