EMMETI punon që prej vitit 1976 në fushën e sistemeve hidraulike, ngrohjes dhe të kondicionimit, duke dhënë zgjidhje të plota rritëse dhe zhvilluese. Prodhimi i çertifikuar me ISO 9001 i valvolave-rrumbullake, të radiatorëve, tubave përshtatës të bronxtë dhe shumështresorë lejon grupin Emmeti që të jetë një prej kompanive më të kompletuara në këtë fushë. Produktet e prodhuara së bashku me boilerat kondensues, panelet e shtruara në dysheme, depozitat dhe panelet diellore, pompat nxehëse inverter, sistemet e matjes dhe kondicionerët, të gjitha produktet e prodhuara në mënyrë të drejtpërdrejtë dhe të veçantë, përbëjnë sistemet e ofruara nga Emmeti dhe të përkrahura nga dizenjuesit, instaluesit profesionistë të kualifikuar në këtë fushë.
Fushat e bashkëpunimit me EMMETI:
 • Produktet e ngrohjes dhe ato hidraulike
  Sistemet e ngrohjes me performance të lartë nxisin synimin për rritjen e rendimentit. Kjo është një radhë e kushtuar cilësisë dhe qëndrueshmërisë, që janë në gjendje të përmbushin të gjitha nevojat në lidhje me fushën e sistemeve hidraulike dhe ato të ngrohjes.
 • Produktet e kondicionimit
  Modernizmi dhe të qenit pararojë u bënë gurët e qoshes së tyre nëpërmjet ofrimit të sistemeve me rendiment të lartë dhe të kondicionimit: kjo do të thotë se tekonologjitë rinovuese, të patentuara dhe të çertifikuara janë në gjendje të garantojnë rehati të shkëlqyer për përdoruesit. Laboratorë e tyre të fjalës së fundit i japin mundësinë që të zhvillojnë kondicionerë dhe pompa të nxehtësisë me rendiment shumë të lartë që përmbushin plotësisht rregullat dhe direktivat më të fundit evropiane. Sistemet e kontrollit mekanik me helikë dhe sistemet e ngrohjes nën dysheme ju tregojnë qartë zhvillimet më të fundit në këtë fushë.
 • Produktet e Ekoenergjisë >br/>Marrja me mjedisin është natyrale për kompaninë Emmeti. Prandaj kompania përkrah energji të rinovueshme duke ofruar një radhë sistemesh fotovoltaike dhe panelesh diellore, të cilat synojnë që të kursejnë energjinë në maksimum. Popmat e nxehtësisë për ujin për përdorim shtëpiak me një boiler të rregulluar për lidhjen me panelet termalë diellorë, i japin mundësi përdoruesve që të përdorin energji diellore duke e konvertuar atë në energji elektrike ose termale dhe duke i përmbushur plotësisht nevojat.
 • Pompa qarkulluese me termostat
AL – TEK sh.p.k.
 • +355682000021
 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 • Rruga Llazi Miho 1027
  Kombinat - Vaqarr
  Tiranë - Shqipëri

powered by

WEB DESIGN, BUSINESS APPS, E-COMMERCE

open consulting