E themeluar më 1963, Edilkamin u zhvillua që të shndërrohet një prej kompanive më të rëndësishme në sektor. 50 vjet përvojë dhe qëndrimi të kapacitetit të artit të dizenjimit, 6 fabrika të prodhimit në Itali dhe në vende të tjera, si dhe shumë degë e kanë çuar kompaninë që të çmohet nga konsumatorët kërkues, të vëmendëshëm ndaj prodhimeve stilistikisht të rinovuara. Në Shqipëri Edilkamin përfaqësohet nga AL-TEK si distributor ekskluziv. Edilkamin, që ka qenë gjithënjë i ndërgjegjshmëm lidhur me mjedisin, duke ofruar soba, oxhaqe, kaldaja, me dru dhe pellet si alternativa të vlefshme për lëndë të zakonshme për ngrohje, ka ecur një hap më përpara në terma të përputhshmërisë ekologjike. Falë përkushtimit të saj kundrejt cilësisë absolute, Edilkamin krenohet me disa prej çertifikimeve më të rëndësishme të industrisë në sistemet e ngrohjes dhe është në gjendje të garantojë maksimumin e qëndrueshmërisë dhe sigurisë të produkteve në fjalë.
Fushat e bashkëpunimit me EdilKamin:
 • STUFE ME PELET & DRU
 • STUFE ME PELET
 • OXHAK INSERT ME PELET
 • OXHAK ME PELET
 • TERMOSTRUFA ME PELET
 • TERMOOXHAK ME PELET
 • KALDAJA ME PELET
 • STUFE ME DRU
 • OXHAK ME DRU
 • TERMOSTUFA ME DRU
 • TERMOOXHAK ME DRU
AL – TEK sh.p.k.
 • +355682000021
 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 • Rruga Llazi Miho 1027
  Kombinat - Vaqarr
  Tiranë - Shqipëri

powered by

WEB DESIGN, BUSINESS APPS, E-COMMERCE

open consulting