Banka e Shqipërisë Tiranë

# Sistem i aplikuar

Ngrohje Ftohje Qendrore

320kW HVAC - Chiller Fan Coil
120 Fan Coil

BACK TO PROJEKTE

Banka e Shqipërisë Tiranë

# Sistem i aplikuar

Ngrohje Ftohje Qendrore

320kW HVAC - Chiller Fan Coil
120 Fan Coil

BACK TO PROJEKTE

Birra Korça Tiranë

# Sistem i aplikuar

Ngrohje Ftohje Qendrore

150kW VRF & Multisplit
16 njësi të brënshme
Ventilim Mekanik

BACK TO PROJEKTE

Birra Korça Tiranë

# Sistem i aplikuar

Ngrohje Ftohje Qendrore

150kW VRF & Multisplit
16 njësi të brënshme
Ventilim Mekanik

BACK TO PROJEKTE

Football Republic Petrelë

# Sistem i aplikuar

Panel Diellor për Ujin Sanitar

42 Panele Diellore për Ujin Sanitar
6000 lt - Kapacitet
Backup: Kaldajë Gazi 32kW

BACK TO PROJEKTE

Football Republic Petrelë

# Sistem i aplikuar

Panel Diellor për Ujin Sanitar

42 Panele Diellore për Ujin Sanitar
6000 lt - Kapacitet
Backup: Kaldajë Gazi 32kW

BACK TO PROJEKTE

Gold Center Fier

# Sistem i aplikuar

Ngrohje Ftohje Qendrore

VRF - 900kW
73 njësi të brënshme
4 njësi të trajtimit të ajrit

BACK TO PROJEKTE

Gold Center Fier

# Sistem i aplikuar

Ngrohje Ftohje Qendrore

VRF - 900kW
73 njësi të brënshme
4 njësi të trajtimit të ajrit

BACK TO PROJEKTE

Halili shpk - 2 Kullat Tiranë

# Sistem i aplikuar

Ngrohje Ftohje Qendrore

320kW Pompa Nxehtësie
120 Fan Coil

BACK TO PROJEKTE

Halili shpk - 2 Kullat Tiranë

# Sistem i aplikuar

Ngrohje Ftohje Qendrore

320kW Pompa Nxehtësie
120 Fan Coil

BACK TO PROJEKTE

HEC Vau i Dejës Shkodër

# Sistem i aplikuar

Ngrohje Ftohje Qendrore

AHU - 130kW
Ventilim Mekanik
Roof Top - 200kW
Pompë nxehtësie 213kW

BACK TO PROJEKTE

HEC Vau i Dejës Shkodër

# Sistem i aplikuar

Ngrohje Ftohje Qendrore

AHU - 130kW
Ventilim Mekanik
Roof Top - 200kW
Pompë nxehtësie 213kW

BACK TO PROJEKTE

Hysenbelliu Grup Tiranë

# Sistem i aplikuar

Ngrohje Ftohje Qendrore
Panel Termodinamik për Ujin Sanitarr

100kW - HVAC - Chiller Fan Coil
60 Panele Diellore Termike për Ujin Sanitar
6000 lt - Kapacitet

BACK TO PROJEKTE

Hysenbelliu Grup Tiranë

# Sistem i aplikuar

Ngrohje Ftohje Qendrore
Panel Termodinamik për Ujin Sanitarr

100kW - HVAC - Chiller Fan Coil
60 Panele Diellore Termike për Ujin Sanitar
6000 lt - Kapacitet

BACK TO PROJEKTE

IBN - 4 Godina Banimi 12 Kate

# Sistem i aplikuar

Ngrohje Ftohje Qendrore - Furnizim & Shkarkim

Sistem Qendror Ngrohje-Ftohje Faza 1
Sisteme Furnizimi dhe Shkarkimi

BACK TO PROJEKTE

IBN - 4 Godina Banimi 12 Kate

# Sistem i aplikuar

Ngrohje Ftohje Qendrore - Furnizim & Shkarkim

Sistem Qendror Ngrohje-Ftohje Faza 1
Sisteme Furnizimi dhe Shkarkimi

BACK TO PROJEKTE

Infosoft system Offices

# Sistem i aplikuar

Ngrohje Ftohje Qendrore

75kW - Pompë Nxehtësie
33 Fan Coil

BACK TO PROJEKTE

Infosoft system Offices

# Sistem i aplikuar

Ngrohje Ftohje Qendrore

75kW - Pompë Nxehtësie
33 Fan Coil

BACK TO PROJEKTE

AL – TEK sh.p.k.
  • +355682000021
  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • Rruga Llazi Miho 1027
    Kombinat - Vaqarr
    Tiranë - Shqipëri

powered by

WEB DESIGN, BUSINESS APPS, E-COMMERCE

open consulting