Pastrim Qendror me Vakum

pastrim.jpg

+ Sistemi
- Njësia qendrore vendoset zakonisht në një dhomë teknike/ballkon dhe lidhet nëpërmjet tubave me ambientet ku do të kryhet shërbimi i pastrimit, në këtë mënyre në ambientet e brëndshme evitohen pluhurat dhe zhurmat

+ Kursim & Kosto
- Kosto e operimit është e njëjtë me fshsesat e zakonshme elektrike megjithëse fuqia thithëse është më e lartë

+ Avantazhet
- Pa zhurma në ambientin ku përdoret pasi pajisja është në dhomën teknike
- Eliminohet pluhuri i shkaktuar nga pajisja qendrore
- Shkurton kohën e pastrimit
- Pastrim i thjeshte i pajisjes qendrore

+ Aplikime
- Rezidencial: Apartamente - Vila
- Komercial: Hotele - Institucione - Zyra

AL – TEK sh.p.k.
  • +355682000021
  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • Rruga Llazi Miho 1027
    Kombinat - Vaqarr
    Tiranë - Shqipëri

powered by

WEB DESIGN, BUSINESS APPS, E-COMMERCE

open consulting