Kondicionim

conditioning1.jpeg

+ Sistemi
- Është i përbërë nga një njësi e jashtme dhe nga një ose disa njësi të brëndshme, proçesi i ngrohje
- ftohjes bëhet nëpërmjet ciklit të gazit

+ Kursim & Kosto
- Shembull: Apartament 3+1 - 100 m2
- 36,000 BTU Multisplit A+++ me 4 njësi të brëndshme
- 420 kW në muaj (Kushtet e matjes 8 orë në ditë e ndezur në ngrohje)
- 4,800 Leke/në muaj (Shënim: në Ftohje kosto është rreth 35% më e ulët)

+ Avantazhet
- Inverteri i integruar garanton efiçencë të lartë
- Ekonomik në investimin fillestar

+ Aplikime
- Rezidencial: Apartamente - Vila
- Komercial: Dyqane - Hotele - Institucione - Qendra Biznesi

AL – TEK sh.p.k.
  • +355682000021
  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • Rruga Llazi Miho 1027
    Kombinat - Vaqarr
    Tiranë - Shqipëri

powered by

WEB DESIGN, BUSINESS APPS, E-COMMERCE

open consulting