IMP Pumps d.o.o. eshte kompani Sllovene e cila prodhon pompa dhe sistemeve të pompimit. IMP Pumps d.o.o. rriti prodhimin saj në vitin 2012 për 11%. Më shumë se 90% e prodhimit tregetohet në mbi 50 vende të botës. Kompania është novatore në fushën e motorëve elektronike me komutim zhytes dhe ka të cilësisë ISO 9001: 2008.ll IMP Pumps harton, zhvillon, prodhon dhe shpërndan pompa dhe sisteme të pompimit. Me produktet dhe shërbimet e veta si dhe nga partnerët strategjikë, kompania është e pozicionuar si ofrues i zgjidhjeve të integruara.
Fushat e bashkëpunimit me IMPumps:
 • Pompa uji
 • Pompa inverter
 • Pompa binjake
 • Pompa qarkulluese me termostat
AL – TEK sh.p.k.
 • +355682000021
 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Rruga Llazi Miho 1027
  Kombinat - Vaqarr
  Tiranë - Shqipëri

powered by

WEB DESIGN, BUSINESS APPS, E-COMMERCE

open consulting