Galletti eshte nje kompani e cila fillimet e saj datojne ne vitet 1906 si nje punishte e perpunimit te hekurit deri sa ne vitet 1960 hyri në sektorin e ajrit të kondicionuar duke hedhur në një treg produkte nen emrin Galletti. Ne kete menyre kompania u specializua ne sistemet ngrohje ftohje ku produkti me i njohur i saj jane njesite e brendëshme ngrohëse ftohëse me ujë (fancoil), që përfaqësojnë ende sot një prej produkteve me komfortin më të gjerë të ajrit të kondicionuar.
Fushat e bashkëpunimit me Galletti:
  • Fan Coil njësi të brendëshme të ngrohje ftohjes me ujë
  • Pompa nxehtësie
  • Termostate dhe siteme kontrolli per sistemet ngrohje ftohje
AL – TEK sh.p.k.
  • +355682000021
  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • Rruga Llazi Miho 1027
    Kombinat - Vaqarr
    Tiranë - Shqipëri

powered by

WEB DESIGN, BUSINESS APPS, E-COMMERCE

open consulting