Aertecnica eshte kompani e cila eshte ndertuar rreth konceptit te botes se paster. Ato kane filluar te projektojne dhe prodhojne siteme qendrore me vakum qe prej vitit 1985, Sistemet Aertecnica eliminojne pluhurin dhe permisojne kualitetin e hapesires ku ne jetojme dhe punojme. Teknologjia e perdorur prej tyre perputhet me rekomandimet e Organizates Boterore te Shendetit (OBSH) dhe eshte gjithashtu e ndjeshme ndaj mjedisit duke u angazhuar ne studime kerkimore per te permisuar shendetin e mire.
Fushat e bashkëpunimit me Aertecnica:
  • Sisteme qendrore pastrimi me vakum per ambiente rezidenciale
  • sisteme qendrore pastrimi me vakum profesionale
AL – TEK sh.p.k.
  • +355682000021
  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • Rruga Llazi Miho 1027
    Kombinat - Vaqarr
    Tiranë - Shqipëri

powered by

WEB DESIGN, BUSINESS APPS, E-COMMERCE

open consulting