Kompania Interplast eshte e specializuar ne prodhimin e tubave dhe rakorderive plastike sipas standarteve me te larta. Produktet e saj gjejne perdorim ne sektor te furnizimit me uje, te ngrohjes dhe sistemeve te shkarkimeve. Qellimi i Interplast eshte projektoje dhe te siguroje produkte dhe zgjidhje per nevojat e ndertuesve ne ndertimet moderne.
Fushat e bashkëpunimit me Interplast:
 • Produkte PPR te tubave dhe rakorderive
 • Sisteme te ngrohjes nga dyshemeja
 • Produkte te certifikuara Antizjarr
 • Pompa qarkulluese me termostat
AL – TEK sh.p.k.
 • +355682000021
 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Rruga Llazi Miho 1027
  Kombinat - Vaqarr
  Tiranë - Shqipëri

powered by

WEB DESIGN, BUSINESS APPS, E-COMMERCE

open consulting