Novasfer eshte nje kompani Made in Italy e cila prodhon komponente per impiante te ngrohje-ftohjes dhe hidrosanitareve per perdorim komercial dhe rezidencial.
Fushat e bashkëpunimit me novasfer:
 • Grup Qarkullimi Solar
 • Flowmeter
 • Valvol mishelatrice
 • Aksesore & Rakorde
AL – TEK sh.p.k.
 • +355682000021
 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Rruga Llazi Miho 1027
  Kombinat - Vaqarr
  Tiranë - Shqipëri

powered by

WEB DESIGN, BUSINESS APPS, E-COMMERCE

open consulting