Nuova Imas srl eshte nje kompani italiane e cila eshte e specializuar ne fushen e sistemeve te ngrohjes qe prej vitit 1960. E vemendeshme ndaj zhvillimeve teknologjike Nuova Imas garanton klientet e saj me produkte me kualitet te larte dhe kosto te permbajtur duke ruajtur detajet dhe funksionalitetin e produkteve.
Fushat e bashkëpunimit me IMAS:
 • Radiatore me Panel Celiku
 • Radiatore me Panel te Sheshte
 • Radiatore Tualeti
 • Depozita Shperndarese dhe Ene me Trysni te Larte
AL – TEK sh.p.k.
 • +355682000021
 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Rruga Llazi Miho 1027
  Kombinat - Vaqarr
  Tiranë - Shqipëri

powered by

WEB DESIGN, BUSINESS APPS, E-COMMERCE

open consulting