Zehnder ofron gjithçka që ju nevojitet për të krijuar një klimë shtëpie të rehatshme dhe të shëndetshme. Zehnder zhvillon, prodhon dhe tregton radiatorë dhe sisteme të ventilimit. Rajoni i tij kryesor i shitjeve është Evropa. Segmenti i Evropës përbëhet nga gjithsej 34 kompani të prodhimit, shitjes dhe menaxhimit në 13 vende evropiane. Degët më të mëdha janë të vendosura në Gjermani, Francë, Mbretërinë e Bashkuar dhe Zvicër. Përveç kësaj, Grupi Zehnder vepron në Kinë dhe në Amerikën e Veriut. Segmenti i Kinës dhe Amerikës së Veriut përbëhet gjithsej nga 8 kompani prodhimi, shitjeje dhe menaxhimi në Kinë dhe SHBA.
Fushat e bashkëpunimit me Zehnder:
 • ♦ Sisteme ventilimi ajri me rekuperim energjie

Si funksionon sistemi i ventilimit Zehnder

 • Shëndeti:

  Cilësia e ulët e ajrit të brendshëm mund të çojë në një rritje të astmës dhe simptomave alergjike për shkak të rritjes së përqendrimit të alergeneve, si marimangat, pluhurin, VOCs, polen dhe myk.
 • Komod:

  Cilësi e mirë e ajrit përmes nxjerrjes së vazhdueshme të ajrit me lagështirë nga banjat dhe kuzhina dhe një furnizim i vazhdueshëm i ajrit të pastër dhe të zbutur në dhomat e banueshme. Furnizimi i ajrit me shpejtësi të ulët siguron që ajri i freskët dhe i pastër të mos krijojë rryma ajri rreth shtëpisë.
 • Efikasiteti i energjisë :

  Produktet e Zehnder Comfosystems përdorin burime të ripërtërishme dhe të rinovueshme të energjisë. Teknologjia e ventilimit të rimëkëmbjes së ngrohjes në shtëpi mund të mbulojë deri në 90% të nxehtësisë dhe të kontribuojë në kursimet e energjisë deri në 50%.
AL – TEK sh.p.k.
 • +355682000021
 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. È necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Rruga Llazi Miho 1027
  Kombinat - Vaqarr
  Tiranë - Shqipëri

powered by

WEB DESIGN, BUSINESS APPS, E-COMMERCE

open consulting