Kompania MAXA u themelua në vitin 1992 dhe qysh nga viti 1996 merret me komfortin mjedisor, duke dizenjuar dhe shpërndarë produkte për kondicionimin. E kryesuar nga Luciano Ferroli dhe me ndihmën e tre bijve të tij, ata janë një korporatë vepruese e themeluar, qysh nga viti 2005, në një godinë me një sipërfaqe prej 92.000 m². Qysh prej hapave të pare në një treg konkurrues, ata janë të pranishëm në territorin Italian me më shumë se 40 agjenci dhe në 34 vende në mbarë botën, me më shumë se 350 qendra shërbimi për të dhënë ndihmesë të shpejtë dhe me rendiment. Ata janë krenarë që të kenë një prej radhës më të gjerë dhe cilësisë më të lartë të produkteve në mbarë botën, veçanërisht falë kërkimit dhe inovacionit të tyre të vazhdueshëm, të tillë si paraqitja e produkteve të reja. Mirëqenia e klientit është detyra e tyre, ata guarantojnë: llojshmëri, teknologji dhe zgjidhje. Në vitin 2005 ata zgjodhën që të zgjeronin veprimtarinë jashtë shtetit, me furnizim pozitiv si për cilësinë ashtu edhe për një radhë të gjerë produktesh. Suksesi i MAXA i tejkaloi pritshmëritë. Marrëveshjet e nënshkruara me shpërndarës të rëndësishëm, ndërmjet tyre edhe AL-TEK, bashkë me fuqizimin e rritjes së tyre, konfirmuan përfundimisht besimin e tyre në këtë orvatje të re. Tashmë Advantix Spa është e pranishme në 34 vende në mbarë botën. Sistemet e tyre me cilësi të lartë dhe ajër të kondicionuar, janë në gjendje që të përmbushin kërkesat e të gjitha madhësive të zbatimeve të godinave rezidenciale, industriale dhe komerciale.
Fushat e bashkëpunimit me MAXA:

Rezidencial MAXA

 • Kondicioner Super DC Inverter SPLIT - MULTISPLIT
  • Muralë • Tokesor • Kasetë • Kalanorë • Dysheme – Tavanor
 • Fan Coil
 • Pompa nxehëse me efiçencë të lartë

Industrial MAXA

 • Hidronike
 • Chiller Dixhital
 • MiniChiller 18-20kW
 • Chillera që ftohin ajrin nëpëmjet lëngut HWA-A 25-42 kW
 • Teknologji Multiscroll 47-175kW
 • Roof Top 64-195 kW
 • Pajisje për trajnimin e Arjit 1000-90000 m³/h
 • Paisje Kondsuese 4-185 kW
 • Pompë nxehtësie me konroll ne distanë 5-1478 kW
AL – TEK sh.p.k.
 • +355682000021
 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. È necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Rruga Llazi Miho 1027
  Kombinat - Vaqarr
  Tiranë - Shqipëri

powered by

WEB DESIGN, BUSINESS APPS, E-COMMERCE

open consulting