Produkte

AL-TEK  importon të gjitha produktet në fushën e sistemeve të ngrohje ftohjes si kaldaja, chillera, pompa nxehtësie, fan coila, radiator, panele diellore dhe shumë pajisje të tjera instalimi.
Gjithashtu ofrojmë një game të gjërë te sistemeve te furnizimit me ujë duke filluar që nga pompat për ndërtesa rezidenciale, grupet e pompave për ndërtesat shumëkateshe, pompat zhytese deri tek pompat antizjarr. Specialistet tanë ofrojnë ndihmë dhe asistence për çdo produkt dhe sistem, pavaresisht vështirësive që hasen nga gjatë zbatimit të tij.
Për shkak se importojmë direkt nga prodhuesit, ne mund te ofrojmë zgjidhje për cdo lloj problemI edhe për të ardhmen. Ne ofrojmë asistence në projektimin dhe zgjedhjen e produkteve të duhura për nevojat tuaja. AL-TEK ofron garanci si për produktet e shitura direkt apo indirekt nga kompania. Pas perfundimit të periudhes së garancisë ne jemi në gjendje të ofrojmë asistencë, shërbim dhe pjesë këmbimi për të gjithë produktet tona.


HTML tutorial

HTML tutorial
HTML tutorial HTML tutorial
HTML tutorial

HTML tutorial HTML tutorial HTML tutorial