zypho_save_energy_big copy

ZYPHO

Web www.zypho.eu
Në EIDT, janë të pasionuar për çfarë po bëjnë. Qysh nga themelimi i kompanisë në vitin 2009, ata kanë kaluar nëpër një rrugë sfide dhe mahnitëse të zhvillimit të një sistemi të sigurt, të besueshëm, të thjeshtë dhe efiçent të kullimit të ujit dhe rikuperimit të ngxehtësisë.
Sot, EIDT është e kënaqur që të zbatojë se ZYPHO ka kursyer tashmë me mijëra kWh në mbarë botën, dhe do të përpiqet që të sjellë teknologjinë se saj në çdo banjo.
Shpërndarësit…
Ata shprehin mirënjohjen më të madhe kundrejt shpërndarësve, të cilët shfaqin përkushtim të veçantë për synimin e përbashkët që t’i bëjnë shtëpitë dhe bizneset e klientëve të tyre më efiçente se më parë, në lidhje me energjinë, ndërkohë që kujdesen për të ardhmen e planetit.
Kompania është krendare që është tashmë e pranishme në disa vende, duke përfshirë këtu Shqipërinë, Mbretërinë e Bashkuar, Irelandën, Francën, Belgjikën, Hollandën, Poloninë, Letoninë, Lituaninë, Estoninë, Slloveninë, dhe po punon vazhdimisht duke e çuar ZYPHO drejt tregjeve të reja.

zypho

SI PUNON ZYPHO ? 

Për të përftuar temperaturën e duhur të ujit të dushit, bëhet rregullimi i ujit të ftohtë dhe të nxehtë në përzierësin e rubinetit të dushit. Të dy i kanë fillimet në tuba të ndryshëm: uji i ngrohtë vjen nga një pajisje nxehëse, për shembull nga ngrohësi juaj i ujit me gaz ose me rrymë elektrike, dhe uji i ftohtë vjen drejtpërdrejt nga tubat kryesorë.
Në varësi të temperaturave të ujit të ftohtë që vjen nga tubat kryesorë dhe ujit të nxehtë, ju do t’ju nevojitet nganjëherë një vëllim më i madh i ujit të nxehtë për ta përzier me ujë të ftohtë me qëllim që të arrini temperaturën e dëshiruar të dushit.
E instaluar me lehtësi nën një pllakë dushi apo vaskë, ZYPHO përdor nxehtësinë nga uji i nxehtë që rrjedh poshtë nëpër tubin e shkarkimit. Uji që hyn brenda ZYPHO do t’i transferojë energjinë e nxehtësisë së tij tubit të bakrit ku kalon tubi kryesor i ujit të ftohtë. its heat energy to the copper pipe with cold mains water. Uji i ftohtë i tubit kryesor që kalon nëpër spiralen e bakërt të ZYPHO-s do të thithë, për pasojë, këtë nxehtësi dhe prandaj do të ngrohet akoma më shumë.
Pasi të ketë kaluar nëpër shkëmbyesin e energjisë, uji i ftohtë i tubit të shkarkimit atëhere ekziston në sistemin e drenazhimit.
Uji i nxehur paraprakisht shkon në përzierësin e dushit dhe, për pasojë, vëllimi më i vogël i ujit të nxehtë nga pajisja juaj e nxehtësisë nevojitet për të arritur një temperaturë të duhur të ujit të dushit, që pikë për pikë do të thotë më pak energji e përdorur.
ZYPHO është një sistem i sigurtë dhe i pastër ku uji i nxehtë pas përdorimit në dush dhe uji i ftohtë nuk përzihen kurrë.
Ndërsa jep mundësinë për mirëmbajtje dhe pastrim të thjeshtë, dizajni i tij unik gjithashtu parandalon humbjen e trysnisë dhe pikimin. ZYPHO dallohet nga qëndrueshmëria dhe rezistenca e veçantë e tij, që i takon materialeve të cilësisë së lartë dhe një teknologjie të bazuar mbi parimet fizike, të cilat janë, pamvarësisht nga thjeshtësia e tyre, rinovuese në këtë fushë të zbatimit.

zypho 2 copy

PERFOMANCA

ZYPHO mund të rikuperojë gjeri në 15°C nga uji që shkon në drenazhimin e dushit, që rezulton në afro 40% kursim të energjisë.
Me ZYPHO, uji i ftohtë që vjen në rubinetin e përzierësit tuaj dhe/ose mbërrin në nxehësin e ujit tuaj tashmë i paranxehur deri në 25°C, p.sh. një rritje prej afro 15°C (në varësi të konfigurimit të instalimit dhe raportit të rrjedhës së dushit).
Efiçenca rekuperuese e lartë e nxehtësisë së ZYPHO’-s i jep mundësinë një familjeje mesatare që bën tre larje në dushe çdo ditë që të kursejë mbi €200 në vit. Krahasuar me çmimin e arësyeshëm të njësisë, këto kursime, lejojnë që investimi të rifitohet në më pak se 2 vjet. Nëse në familjen tuaj dushet bëhen me kohë më të gjatë, me ujë më të nxehtë ose më shpesh se sa mesatarja, apo nëse ju keni një dush që nxjerr më shumë vëllim uji se sa dushi i zakonshëm, ju me siguri që do të kurseni edhe më shumë. Pa dyshim që: ZYPHO është një prej përmirësimeve më të lehta dhe më me rendiment në kosto, që ju keni qenë në gjendje të bëni.

configuration_aconfiguration_bconfiguration_c

selos_EN-1-300x89


PARTNERËT

 
Aspilusa u themelua në vitin 2001 me qëllim të prodhimit dhe shitjes sistemet qendrore vakum për tregun portugez. Me kalimin e kohës Aspilusa është rritur dhe është bërë kompania Nº1 në tregun lokal. Si rezultat i kësaj rritjeje Aspilusa vendosën në 2008 të zgjerohet në tregun ndërkombëtar dhe në atë të marrë efekt ajo vendosi për të rritur edhe më shumë sistemet e saj qendrore vakum dhe për të filluar prodhimin e inlets dhe mbledhësit e kuzhinës. Aspilusa ka arritur të fitojë hyrjen në disa tregje ndërkombëtare me cilësinë e tij dhe për shkak të pranisë së saj në ekspozita ndërkombëtare ajo filloi për të fituar njohjen jashtë Portugalisë. Aktualisht kompania është e përfaqësuar në Spanjë, Francë, Gjermani, Poloni, Angola, Brazil dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Ne shpresojmë që të vazhdojë të rritet dhe për të rritur praninë tonë në më shumë vende në mënyrë që të vazhdojë të qenë e njohur gjithnjë e më shumë.
Themeluar ne 1963, Edilkamin eshte zhvilluar duke u bere nje nga kompanite me te rendesishme ne sektorin e ngrohjes (oxhaqe dhe stufa). Me shume se 50 vite eksperience , kapacitet te larte ne dizenjim, 6 stabilimente prodhimi ne Itali dhe jo vetem, dhe shume dege kane bere qe kompania te vleresohet nga klientet kerkues , te vemendshem ndaj stileve te reja te produkteve.
Per me teper se 30 vite Emmeti ka kontrolluar shperndarjen e ajrit dhe ujit ne shtepi dhe ambjente biznesi, per mireqenien e atyre te cilet jetojne dhe punojne aty. Teknologjia inovative dhe kerkimet jane karakteristikat dalluese te nje kompanie e cila evoluon vazhdimisht. Emmeti prodhon dhe shet produkte dhe sisteme hidraulike dhe ngrohje per ajer te kondicionuar. Emmeti siguron zgjidhje per shtepite dhe bizneset. Mireqenia dhe konforti, kursimi i energjise dhe mbrojtja e ambientit jane per Emmetin nje vlere e zgjedhur dhe burim i vazhdueshem frymezimi.
E themeluar në 1981, kompani tërësisht Portuguese pronësi Energie EST, Lda. është mbajtës ekskluzive e patentë dhe prodhuesit e sistemeve diellore termodinamik. Që nga ajo kohë ajo ka shpallur veten kombëtare dhe ndërkombëtare si një referencë në prodhimin e energjisë diellore.
Galletti ofron nje kendveshtrim global ne tregun e ajrit te kondicionuar duke filluar qe nga prodhimi I shkembyesve te nxehtesise deri tek pozicioni i lidershipit ne sektorin me precizion te larte te ajrit te kondicionuar dhe procesit industrial te sistemeve te ftohjes.
Nova Florida ka qene pjese e grupit Fondital qe ne vitin 1992 por ajo ka nje eksperience me teper se 30 vjecare ne industrine e ngrohjes, duke arritur nje pozicion udheheqes ne mbare boten. Filozofia e kompanise eshte e nje cikli modern, te prodhimit duke ofruar prakticitet te madh me produkte te teknologjise se larte, me cilesi te larte dhe terheqes.
NOVASFER u themelua në Ponte san Marco (BS), si prodhues i valvolave me sferë për ujin dhe gazin. Qysh nga fillimi ajo është dalluar për politikën e fortë të cilësisë dhe shërbimin e përshtatshëm, që lejojnë një prani të rëndësishme të kompanisë në tregjet ndërkombëtare.
Nuova Imas eshte nje kompani e cila qe ne vitin 1960 punon ne fushen e ngrohjes, vecanerisht e kujdesshme ndaj zhvillimeve teknologjike per te garantuar cilesi ne produkte me kosto te uleta dhe funksion maksimal. Me eksperiencen e fituar dhe automatiziomin industrial ne rritje , Nuova Imas eshte dalluar per prezencen ne tregun nderkombetar me garanci ne ngrohje, cilesi dhe kohezgjatje.
Staa Pompe eshte nje ndermarrje e ngritur nga nje strukture percaktuese e organizuar dinamike. Pikat e forta jane kujdesi i kushtuar ndaj burimeve organizative, profili i produktivitetit te larte dhe integrimi efektiv i sistemeve teknologjike dhe punes artizanale.
Udhehequr nga pasioni ekologjik dhe ndjenjat e pergjegjesise per shoqerine dhe ambjentin, nente studente filluan sipermarrjen Wagner & Co, me qellim per te kontribuar ne furnizimin me energji per te ardhmen. Pasqyra e pare solare u instalua me 1978, madje para hapjes se kompanise ne Marburger Gjermani. Wagner ka eksperiaence mbi 30 vjecare ne mbare Europen dhe jashte saj. Nje ide e forte ishte rritur dhe perhapur me mbi 300 njerez qe punojne ne gjermani dhe ne rrethinat e saj.Wagneri eshte prezent ne Europe, Ameriken e Veriut dhe Afrikee prezantuar vet apo nepermjet agjenteve apo instaluesve te tij. Paketa e tyre solare ploteson kerkesat e perdoruesve te vegjel, fabrikave apo operatoreve comerciale.Wagner eshte nje nga furnizuesit me te mire ne Europe per sistemet termike dhe paneleve diellore.
Zypho është themeluar si kompanisë në 2009,duke kaluar nëpër një sfidë interesante. Rruga e zhvillimit të një vend të sigurtë, e besueshme, e thjeshtë dhe efikasethahet sistem shërim të ngrohjes me ujë.