zehnder

ZEHNDER

www.zehnderamerica.com

Zehnder ofron gjithçka që ju nevojitet për të krijuar një klimë shtëpie të rehatshme dhe të shëndetshme. Zehnder zhvillon, prodhon dhe tregton radiatorë dhe sisteme të ventilimit.
Zehnder është ndër liderët e tregut në segmentet e saj.
Rajoni i tij kryesor i shitjeve është Evropa. Segmenti i Evropës përbëhet nga gjithsej 34 kompani të prodhimit, shitjes dhe menaxhimit në 13 vende evropiane. Degët më të mëdha janë të vendosura në Gjermani, Francë, Mbretërinë e Bashkuar dhe Zvicër. Përveç kësaj, Grupi Zehnder vepron në Kinë dhe në Amerikën e Veriut. Segmenti i Kinës dhe Amerikës së Veriut përbëhet gjithsej nga 8 kompani prodhimi, shitjeje dhe menaxhimi në Kinë dhe SHBA.
Produktet e saj prodhohen në fabrikat moderne në Evropë dhe mbarë botën.
Si funksionon sistemi i ventilimit Zehnder
Shëndeti
Cilësia e ulët e ajrit të brendshëm mund të çojë në një rritje të astmës dhe simptomave alergjike për shkak të rritjes së përqendrimit të alergeneve, si marimangat, pluhurin, VOCs, polen dhe myk.
Komod
Cilësi e mirë e ajrit përmes nxjerrjes së vazhdueshme të ajrit me lagështirë nga banjat dhe kuzhina dhe një furnizim i vazhdueshëm i ajrit të pastër dhe të zbutur në dhomat e banueshme. Furnizimi i ajrit me shpejtësi të ulët siguron që ajri i freskët dhe i pastër të mos krijojë rryma ajri rreth shtëpisë.
Efikasiteti i energjisë
Produktet e Zehnder Comfosystems përdorin burime të ripërtërishme dhe të rinovueshme të energjisë. Teknologjia e ventilimit të rimëkëmbjes së ngrohjes në shtëpi mund të mbulojë deri në 90% të nxehtësisë dhe të kontribuojë në kursimet e energjisë deri në 50%.