logo-novaflorida

NOVA FLORIDA

Web www.novaflorida.it
Nova Florida ka qenë një markë tregëtare e Fondital Grup-it qysh nga viti 1992, por ka qenë me një prani  të mirënjohur dhe vepruese të industrisë së ngrohjes në mbarë botën për mbi 40 vjet. Faktori kryesor të cilit marka Nova Florida i detyrohet për suksesin që ka patur është përkushtimi i saj kundrejt cilësisë maksimale të produktit, që është garantuar prej kërkimit të kompanisë, laboratorëve të zhvillimit dhe inspektimeve të vazhdueshme.
Rrjeti i saj i gjerë i shitjeve, ekspertiza e gjerë dhe shpejtësia e shërbimit kanë kontribuar të gjitha për ta bërë Nova Florida-n një lojtar global drejtues në fushën e sistemeve të ngrohjes.
Nova Florida oferon një radhë të kuptueshme të sistemeve të ngrohjes, duke përfshirë radiatorët e aluminit, radiatorë për tualet, radiatorë elektrikë, stufa me konveksion me gaz , boilera që qëndrojnë vetë ose të kapur në mur, panele diellore dhe fotovoltaikë.
Nga modulet e dizajnit dhe prodhimit të modulëve për  paketimin e produkteve të përfunduaras, të gjitha veprimet kryhen duke përdorur pajisje të teknologjisë së lartë, ultra-moderne dhe tejet fleksibël.

 BESUESHMËRIA448_z_nova_florida_windor_plus_2200_z_5
 Ata janë një partner tregëtar i besueshëm. Produktet e tyre rinovuese dhe me cilësi të lartë janë tejet efiçentë në terma të kursimit të energjisë. Organizimi i shitjeve i mundëson atyre që të jenë veçanërisht pranë klientit dhe i siguron një shërbim të plotë këshillues para dhe pas blerjes.
 RINOVIMI
Kompania është manifakturuesi drejtues në botën e radiatorëve me alumin, dhe ka paraqitur një sërë rinovimesh dhe patentash të shquara dhe moderne, që janë bërë gurë kilometrikë në historinë e industrisë së ngrohjes.
296_z_fondital_sahara_s5_z_3 CILËSIA
Cilësia ISO 9001. Nova Florida oferon një sërë produktesh me cilësi të jashtëzakonshme. Dizajni 100% i bërë në Itali dhe një ndarje R&D që bashkëpunon vazhdimisht me universitetet ndërkombëtare parësore. Çertifikata UNI EN ISO 9001 e lëshuar nga DNV konfirmon veprimtarinë e Fondital’-it kundrejt garancisë për cilësinë.
 SHKALLA NDËRKOMBËTARE
Nova Florida është një prej furnizuesve kryesorë në treg në nivel ndërkombëtar në fushën e zgjidhjeve të ngrohjes. Personeli që flet shumë gjuhë dhe zyrat e përfaqësimit sigurojnë prani pa ndalim në tregun botëror, si një dëshmitar kundrejt vizionit që kompania ka e orientuar drejt klientit.


421_z_fondital_horo_dual_r_ab_z_4Radiatorët

 Radiatorët e aluminit
 Radiatorët e dizajnit
 Radiatorët për tualet
Radiatorët elektrikë
Convector heaters

Boilerat

Boilerat kondensues që varen në mur  (<35 kW)
Boilerat atmosferikë që varen në mur  (<35 kW)
Boilerat me bazë të sheshtë atmosferike  (<35 kW)
Boilerat me bazë të sheshtë atmosferike  (< 35kW)
 Boilerët dhe sistemet qendrore me fuqi të lartë (>35kW)
 Djegësit
 Ngrohësit e ujit

 Panelet diellore

 Panelet diellore mbledhëse
 Panelet diellore
 Panelet diellore të integruara

PARTNERËT

 
Aspilusa u themelua në vitin 2001 me qëllim të prodhimit dhe shitjes sistemet qendrore vakum për tregun portugez. Me kalimin e kohës Aspilusa është rritur dhe është bërë kompania Nº1 në tregun lokal. Si rezultat i kësaj rritjeje Aspilusa vendosën në 2008 të zgjerohet në tregun ndërkombëtar dhe në atë të marrë efekt ajo vendosi për të rritur edhe më shumë sistemet e saj qendrore vakum dhe për të filluar prodhimin e inlets dhe mbledhësit e kuzhinës. Aspilusa ka arritur të fitojë hyrjen në disa tregje ndërkombëtare me cilësinë e tij dhe për shkak të pranisë së saj në ekspozita ndërkombëtare ajo filloi për të fituar njohjen jashtë Portugalisë. Aktualisht kompania është e përfaqësuar në Spanjë, Francë, Gjermani, Poloni, Angola, Brazil dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Ne shpresojmë që të vazhdojë të rritet dhe për të rritur praninë tonë në më shumë vende në mënyrë që të vazhdojë të qenë e njohur gjithnjë e më shumë.
Themeluar ne 1963, Edilkamin eshte zhvilluar duke u bere nje nga kompanite me te rendesishme ne sektorin e ngrohjes (oxhaqe dhe stufa). Me shume se 50 vite eksperience , kapacitet te larte ne dizenjim, 6 stabilimente prodhimi ne Itali dhe jo vetem, dhe shume dege kane bere qe kompania te vleresohet nga klientet kerkues , te vemendshem ndaj stileve te reja te produkteve.
Per me teper se 30 vite Emmeti ka kontrolluar shperndarjen e ajrit dhe ujit ne shtepi dhe ambjente biznesi, per mireqenien e atyre te cilet jetojne dhe punojne aty. Teknologjia inovative dhe kerkimet jane karakteristikat dalluese te nje kompanie e cila evoluon vazhdimisht. Emmeti prodhon dhe shet produkte dhe sisteme hidraulike dhe ngrohje per ajer te kondicionuar. Emmeti siguron zgjidhje per shtepite dhe bizneset. Mireqenia dhe konforti, kursimi i energjise dhe mbrojtja e ambientit jane per Emmetin nje vlere e zgjedhur dhe burim i vazhdueshem frymezimi.
E themeluar në 1981, kompani tërësisht Portuguese pronësi Energie EST, Lda. është mbajtës ekskluzive e patentë dhe prodhuesit e sistemeve diellore termodinamik. Që nga ajo kohë ajo ka shpallur veten kombëtare dhe ndërkombëtare si një referencë në prodhimin e energjisë diellore.
Galletti ofron nje kendveshtrim global ne tregun e ajrit te kondicionuar duke filluar qe nga prodhimi I shkembyesve te nxehtesise deri tek pozicioni i lidershipit ne sektorin me precizion te larte te ajrit te kondicionuar dhe procesit industrial te sistemeve te ftohjes.
Nova Florida ka qene pjese e grupit Fondital qe ne vitin 1992 por ajo ka nje eksperience me teper se 30 vjecare ne industrine e ngrohjes, duke arritur nje pozicion udheheqes ne mbare boten. Filozofia e kompanise eshte e nje cikli modern, te prodhimit duke ofruar prakticitet te madh me produkte te teknologjise se larte, me cilesi te larte dhe terheqes.
NOVASFER u themelua në Ponte san Marco (BS), si prodhues i valvolave me sferë për ujin dhe gazin. Qysh nga fillimi ajo është dalluar për politikën e fortë të cilësisë dhe shërbimin e përshtatshëm, që lejojnë një prani të rëndësishme të kompanisë në tregjet ndërkombëtare.
Nuova Imas eshte nje kompani e cila qe ne vitin 1960 punon ne fushen e ngrohjes, vecanerisht e kujdesshme ndaj zhvillimeve teknologjike per te garantuar cilesi ne produkte me kosto te uleta dhe funksion maksimal. Me eksperiencen e fituar dhe automatiziomin industrial ne rritje , Nuova Imas eshte dalluar per prezencen ne tregun nderkombetar me garanci ne ngrohje, cilesi dhe kohezgjatje.
Staa Pompe eshte nje ndermarrje e ngritur nga nje strukture percaktuese e organizuar dinamike. Pikat e forta jane kujdesi i kushtuar ndaj burimeve organizative, profili i produktivitetit te larte dhe integrimi efektiv i sistemeve teknologjike dhe punes artizanale.
Udhehequr nga pasioni ekologjik dhe ndjenjat e pergjegjesise per shoqerine dhe ambjentin, nente studente filluan sipermarrjen Wagner & Co, me qellim per te kontribuar ne furnizimin me energji per te ardhmen. Pasqyra e pare solare u instalua me 1978, madje para hapjes se kompanise ne Marburger Gjermani. Wagner ka eksperiaence mbi 30 vjecare ne mbare Europen dhe jashte saj. Nje ide e forte ishte rritur dhe perhapur me mbi 300 njerez qe punojne ne gjermani dhe ne rrethinat e saj.Wagneri eshte prezent ne Europe, Ameriken e Veriut dhe Afrikee prezantuar vet apo nepermjet agjenteve apo instaluesve te tij. Paketa e tyre solare ploteson kerkesat e perdoruesve te vegjel, fabrikave apo operatoreve comerciale.Wagner eshte nje nga furnizuesit me te mire ne Europe per sistemet termike dhe paneleve diellore.
Zypho është themeluar si kompanisë në 2009,duke kaluar nëpër një sfidë interesante. Rruga e zhvillimit të një vend të sigurtë, e besueshme, e thjeshtë dhe efikasethahet sistem shërim të ngrohjes me ujë.