logo copy

MAXA

Web www.maxa.it
Kompania MAXA u themelua në vitin 1992 dhe qysh nga viti 1996 merret me komfortin mjedisor, duke dizenjuar dhe shpërndarë produkte për kondicionimin.
E kryesuar nga Luciano Ferroli dhe me ndihmën e tre bijve të tij, ata janë një korporatë vepruese e themeluar, qysh nga viti 2005, në një godinë me një sipërfaqe prej 92.000 m².
Qysh prej hapave të pare në një treg konkurrues, ata janë të pranishëm në territorin Italian me më shumë se 40 agjenci dhe në 34 vende në mbarë botën, me më shumë se 350 qendra shërbimi për të dhënë ndihmesë të shpejtë dhe me rendiment.
Ata janë krenarë që të kenë një prej radhës më të gjerë dhe cilësisë më të lartë të produkteve në mbarë botën, veçanërisht falë kërkimit dhe inovacionit të tyre të vazhdueshëm, të tillë si paraqitja e produkteve të reja.
Mirëqenia e klientit është detyra e tyre, ata guarantojnë: llojshmëri, teknologji dhe zgjidhje.
Në vitin 2005 ata zgjodhën që të zgjeronin veprimtarinë jashtë shtetit, me furnizim pozitiv si për cilësinë ashtu edhe për një radhë të gjerë produktesh.
Suksesi i MAXA i tejkaloi pritshmëritë. Marrëveshjet e nënshkruara me shpërndarës të rëndësishëm, ndërmjet tyre edhe AL-TEK, bashkë me fuqizimin e rritjes së tyre, konfirmuan përfundimisht besimin e tyre në këtë orvatje të re. Tashmë Advantix Spa është e pranishme në 34 vende në mbarë botën. Sistemet e tyre me cilësi të lartë dhe ajër të kondicionuar, janë në gjendje që të përmbushin kërkesat e të gjitha madhësive të zbatimeve të godinave rezidenciale, industriale dhe komerciale.

Rezidencial  Maxa 1

Kondicioner – Split Super DC Inverter

Muralë    Tokesor    Kasetë    Kalanorë     Dysheme – Tavanor

                                     ♦  ♦  ♦

Kondicioner – Multisplit Super DC Inverter

Muralë    Kasetë    • Kalanorë     Dysheme – Tavanor

                                    ♦  ♦  ♦

 Fan Coil


Pompa nxehëse me efiçencë të lartë

  Pompë nxehtësie inverteri me teknologji injeksioni te avullit 
  Pompë nxehtësie me nxehës uji  
 3D Dc Inverter
 2D DC inverter  
 ♦  Pompa nxehtësie të tipit që ndajnë ajrin ftohës

Industriale

 Hidronike
 Chiller Dixhital
 MiniChiller 18-20kW
 Chillera që ftohin ajrin nëpëmjet lëngut HWA-A 25-42 kW
 Teknologji Multiscroll  47-175kW
 Roof Top 64-195 kW
 Pajisje për trajnimin e Arjit 1000-90000 m³/h
 Paisje Kondsuese  4-185 kW
 Pompë nxehtësie me konroll ne distanë 5-1478 kW

MAXA


PARTNERËT

 
Aspilusa u themelua në vitin 2001 me qëllim të prodhimit dhe shitjes sistemet qendrore vakum për tregun portugez. Me kalimin e kohës Aspilusa është rritur dhe është bërë kompania Nº1 në tregun lokal. Si rezultat i kësaj rritjeje Aspilusa vendosën në 2008 të zgjerohet në tregun ndërkombëtar dhe në atë të marrë efekt ajo vendosi për të rritur edhe më shumë sistemet e saj qendrore vakum dhe për të filluar prodhimin e inlets dhe mbledhësit e kuzhinës. Aspilusa ka arritur të fitojë hyrjen në disa tregje ndërkombëtare me cilësinë e tij dhe për shkak të pranisë së saj në ekspozita ndërkombëtare ajo filloi për të fituar njohjen jashtë Portugalisë. Aktualisht kompania është e përfaqësuar në Spanjë, Francë, Gjermani, Poloni, Angola, Brazil dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Ne shpresojmë që të vazhdojë të rritet dhe për të rritur praninë tonë në më shumë vende në mënyrë që të vazhdojë të qenë e njohur gjithnjë e më shumë.
Themeluar ne 1963, Edilkamin eshte zhvilluar duke u bere nje nga kompanite me te rendesishme ne sektorin e ngrohjes (oxhaqe dhe stufa). Me shume se 50 vite eksperience , kapacitet te larte ne dizenjim, 6 stabilimente prodhimi ne Itali dhe jo vetem, dhe shume dege kane bere qe kompania te vleresohet nga klientet kerkues , te vemendshem ndaj stileve te reja te produkteve.
Per me teper se 30 vite Emmeti ka kontrolluar shperndarjen e ajrit dhe ujit ne shtepi dhe ambjente biznesi, per mireqenien e atyre te cilet jetojne dhe punojne aty. Teknologjia inovative dhe kerkimet jane karakteristikat dalluese te nje kompanie e cila evoluon vazhdimisht. Emmeti prodhon dhe shet produkte dhe sisteme hidraulike dhe ngrohje per ajer te kondicionuar. Emmeti siguron zgjidhje per shtepite dhe bizneset. Mireqenia dhe konforti, kursimi i energjise dhe mbrojtja e ambientit jane per Emmetin nje vlere e zgjedhur dhe burim i vazhdueshem frymezimi.
E themeluar në 1981, kompani tërësisht Portuguese pronësi Energie EST, Lda. është mbajtës ekskluzive e patentë dhe prodhuesit e sistemeve diellore termodinamik. Që nga ajo kohë ajo ka shpallur veten kombëtare dhe ndërkombëtare si një referencë në prodhimin e energjisë diellore.
Galletti ofron nje kendveshtrim global ne tregun e ajrit te kondicionuar duke filluar qe nga prodhimi I shkembyesve te nxehtesise deri tek pozicioni i lidershipit ne sektorin me precizion te larte te ajrit te kondicionuar dhe procesit industrial te sistemeve te ftohjes.
Nova Florida ka qene pjese e grupit Fondital qe ne vitin 1992 por ajo ka nje eksperience me teper se 30 vjecare ne industrine e ngrohjes, duke arritur nje pozicion udheheqes ne mbare boten. Filozofia e kompanise eshte e nje cikli modern, te prodhimit duke ofruar prakticitet te madh me produkte te teknologjise se larte, me cilesi te larte dhe terheqes.
NOVASFER u themelua në Ponte san Marco (BS), si prodhues i valvolave me sferë për ujin dhe gazin. Qysh nga fillimi ajo është dalluar për politikën e fortë të cilësisë dhe shërbimin e përshtatshëm, që lejojnë një prani të rëndësishme të kompanisë në tregjet ndërkombëtare.
Nuova Imas eshte nje kompani e cila qe ne vitin 1960 punon ne fushen e ngrohjes, vecanerisht e kujdesshme ndaj zhvillimeve teknologjike per te garantuar cilesi ne produkte me kosto te uleta dhe funksion maksimal. Me eksperiencen e fituar dhe automatiziomin industrial ne rritje , Nuova Imas eshte dalluar per prezencen ne tregun nderkombetar me garanci ne ngrohje, cilesi dhe kohezgjatje.
Staa Pompe eshte nje ndermarrje e ngritur nga nje strukture percaktuese e organizuar dinamike. Pikat e forta jane kujdesi i kushtuar ndaj burimeve organizative, profili i produktivitetit te larte dhe integrimi efektiv i sistemeve teknologjike dhe punes artizanale.
Udhehequr nga pasioni ekologjik dhe ndjenjat e pergjegjesise per shoqerine dhe ambjentin, nente studente filluan sipermarrjen Wagner & Co, me qellim per te kontribuar ne furnizimin me energji per te ardhmen. Pasqyra e pare solare u instalua me 1978, madje para hapjes se kompanise ne Marburger Gjermani. Wagner ka eksperiaence mbi 30 vjecare ne mbare Europen dhe jashte saj. Nje ide e forte ishte rritur dhe perhapur me mbi 300 njerez qe punojne ne gjermani dhe ne rrethinat e saj.Wagneri eshte prezent ne Europe, Ameriken e Veriut dhe Afrikee prezantuar vet apo nepermjet agjenteve apo instaluesve te tij. Paketa e tyre solare ploteson kerkesat e perdoruesve te vegjel, fabrikave apo operatoreve comerciale.Wagner eshte nje nga furnizuesit me te mire ne Europe per sistemet termike dhe paneleve diellore.
Zypho është themeluar si kompanisë në 2009,duke kaluar nëpër një sfidë interesante. Rruga e zhvillimit të një vend të sigurtë, e besueshme, e thjeshtë dhe efikasethahet sistem shërim të ngrohjes me ujë.