logo-emmeti

EMMETI

Web www.emmeti.com
EMMETI punon që prej vitit 1976 në fushën e sistemeve hidraulike, ngrohjes dhe të kondicionimit, duke dhënë zgjidhje të plota rritëse dhe zhvilluese. Prodhimi i çertifikuar me ISO 9001 i valvolave-rrumbullake, të radiatorëve, tubave përshtatës të bronxtë dhe shumështresorë lejon grupin Emmeti që të jetë një prej kompanive më të kompletuara në këtë fushë.
Produktet e prodhuara së bashku me boilerat kondensues, panelet e shtruara në dysheme, depozitat dhe panelet diellore, pompat nxehëse inverter, sistemet e matjes dhe kondicionerët, të gjitha produktet e prodhuara në mënyrë të drejtpërdrejtë dhe të veçantë, përbëjnë sistemet e ofruara nga Emmeti dhe të përkrahura nga dizenjuesit, instaluesit profesionistë të kualifikuar në këtë fushë.

emmeti

PRODUKTET E EMMETI

Produktet e ngrohjes dhe ato hidraulike

Sistemet e ngrohjes me performance të lartë nxisin synimin për rritjen e rendimentit. Kjo është një radhë e kushtuar cilësisë dhe qëndrueshmërisë, që janë në gjendje të përmbushin të gjitha nevojat në lidhje me fushën e sistemeve hidraulike dhe ato të ngrohjes.
Emmeti

 Produktet e kondicionimit

Modernizmi dhe të qenit pararojë u bënë gurët e qoshes së tyre nëpërmjet ofrimit të sistemeve me rendiment të lartë dhe të kondicionimit: kjo do të thotë se tekonologjitë rinovuese, të patentuara dhe të çertifikuara janë në gjendje të garantojnë rehati të shkëlqyer për përdoruesit. Laboratorë e tyre të fjalës së fundit i japin mundësinë që të zhvillojnë kondicionerë dhe pompa të nxehtësisë me rendiment shumë të lartë që përmbushin plotësisht rregullat dhe direktivat më të fundit evropiane. Sistemet e kontrollit mekanik me helikë dhe sistemet e ngrohjes nën dysheme ju tregojnë qartë zhvillimet më të fundit në këtë fushë.
Emmeti

Produktet e Ekoenergjisë

Marrja me mjedisin është natyrale për kompaninë Emmeti. Prandaj kompania përkrah energji të rinovueshme duke ofruar një radhë sistemesh fotovoltaike dhe panelesh diellore, të cilat synojnë që të kursejnë energjinë në maksimum.
Popmat e nxehtësisë për ujin për përdorim shtëpiak me një boiler të rregulluar për lidhjen me panelet termalë diellorë, i japin mundësi përdoruesve që të përdorin energji diellore duke e konvertuar atë në energji elektrike ose termale dhe duke i përmbushur plotësisht nevojat.

Emmeti

Emmeti


PARTNERËT

 
Aspilusa u themelua në vitin 2001 me qëllim të prodhimit dhe shitjes sistemet qendrore vakum për tregun portugez. Me kalimin e kohës Aspilusa është rritur dhe është bërë kompania Nº1 në tregun lokal. Si rezultat i kësaj rritjeje Aspilusa vendosën në 2008 të zgjerohet në tregun ndërkombëtar dhe në atë të marrë efekt ajo vendosi për të rritur edhe më shumë sistemet e saj qendrore vakum dhe për të filluar prodhimin e inlets dhe mbledhësit e kuzhinës. Aspilusa ka arritur të fitojë hyrjen në disa tregje ndërkombëtare me cilësinë e tij dhe për shkak të pranisë së saj në ekspozita ndërkombëtare ajo filloi për të fituar njohjen jashtë Portugalisë. Aktualisht kompania është e përfaqësuar në Spanjë, Francë, Gjermani, Poloni, Angola, Brazil dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Ne shpresojmë që të vazhdojë të rritet dhe për të rritur praninë tonë në më shumë vende në mënyrë që të vazhdojë të qenë e njohur gjithnjë e më shumë.
Themeluar ne 1963, Edilkamin eshte zhvilluar duke u bere nje nga kompanite me te rendesishme ne sektorin e ngrohjes (oxhaqe dhe stufa). Me shume se 50 vite eksperience , kapacitet te larte ne dizenjim, 6 stabilimente prodhimi ne Itali dhe jo vetem, dhe shume dege kane bere qe kompania te vleresohet nga klientet kerkues , te vemendshem ndaj stileve te reja te produkteve.
Per me teper se 30 vite Emmeti ka kontrolluar shperndarjen e ajrit dhe ujit ne shtepi dhe ambjente biznesi, per mireqenien e atyre te cilet jetojne dhe punojne aty. Teknologjia inovative dhe kerkimet jane karakteristikat dalluese te nje kompanie e cila evoluon vazhdimisht. Emmeti prodhon dhe shet produkte dhe sisteme hidraulike dhe ngrohje per ajer te kondicionuar. Emmeti siguron zgjidhje per shtepite dhe bizneset. Mireqenia dhe konforti, kursimi i energjise dhe mbrojtja e ambientit jane per Emmetin nje vlere e zgjedhur dhe burim i vazhdueshem frymezimi.
E themeluar në 1981, kompani tërësisht Portuguese pronësi Energie EST, Lda. është mbajtës ekskluzive e patentë dhe prodhuesit e sistemeve diellore termodinamik. Që nga ajo kohë ajo ka shpallur veten kombëtare dhe ndërkombëtare si një referencë në prodhimin e energjisë diellore.
Galletti ofron nje kendveshtrim global ne tregun e ajrit te kondicionuar duke filluar qe nga prodhimi I shkembyesve te nxehtesise deri tek pozicioni i lidershipit ne sektorin me precizion te larte te ajrit te kondicionuar dhe procesit industrial te sistemeve te ftohjes.
Nova Florida ka qene pjese e grupit Fondital qe ne vitin 1992 por ajo ka nje eksperience me teper se 30 vjecare ne industrine e ngrohjes, duke arritur nje pozicion udheheqes ne mbare boten. Filozofia e kompanise eshte e nje cikli modern, te prodhimit duke ofruar prakticitet te madh me produkte te teknologjise se larte, me cilesi te larte dhe terheqes.
NOVASFER u themelua në Ponte san Marco (BS), si prodhues i valvolave me sferë për ujin dhe gazin. Qysh nga fillimi ajo është dalluar për politikën e fortë të cilësisë dhe shërbimin e përshtatshëm, që lejojnë një prani të rëndësishme të kompanisë në tregjet ndërkombëtare.
Nuova Imas eshte nje kompani e cila qe ne vitin 1960 punon ne fushen e ngrohjes, vecanerisht e kujdesshme ndaj zhvillimeve teknologjike per te garantuar cilesi ne produkte me kosto te uleta dhe funksion maksimal. Me eksperiencen e fituar dhe automatiziomin industrial ne rritje , Nuova Imas eshte dalluar per prezencen ne tregun nderkombetar me garanci ne ngrohje, cilesi dhe kohezgjatje.
Staa Pompe eshte nje ndermarrje e ngritur nga nje strukture percaktuese e organizuar dinamike. Pikat e forta jane kujdesi i kushtuar ndaj burimeve organizative, profili i produktivitetit te larte dhe integrimi efektiv i sistemeve teknologjike dhe punes artizanale.
Udhehequr nga pasioni ekologjik dhe ndjenjat e pergjegjesise per shoqerine dhe ambjentin, nente studente filluan sipermarrjen Wagner & Co, me qellim per te kontribuar ne furnizimin me energji per te ardhmen. Pasqyra e pare solare u instalua me 1978, madje para hapjes se kompanise ne Marburger Gjermani. Wagner ka eksperiaence mbi 30 vjecare ne mbare Europen dhe jashte saj. Nje ide e forte ishte rritur dhe perhapur me mbi 300 njerez qe punojne ne gjermani dhe ne rrethinat e saj.Wagneri eshte prezent ne Europe, Ameriken e Veriut dhe Afrikee prezantuar vet apo nepermjet agjenteve apo instaluesve te tij. Paketa e tyre solare ploteson kerkesat e perdoruesve te vegjel, fabrikave apo operatoreve comerciale.Wagner eshte nje nga furnizuesit me te mire ne Europe per sistemet termike dhe paneleve diellore.
Zypho është themeluar si kompanisë në 2009,duke kaluar nëpër një sfidë interesante. Rruga e zhvillimit të një vend të sigurtë, e besueshme, e thjeshtë dhe efikasethahet sistem shërim të ngrohjes me ujë.