aspilusa_logo

ASPILUSA

Web www.aspilusa.eu
Aspilusa u themelua në 2001 me synimin e prodhimit dhe shitjen e sistemeve të pastrimit qendror për tregun portuguez. Me kalimin e kohës Aspilusa është rritur dhe është bërë kompania Nº1 në tregun vendas.
Si pasojë e kësaj rritjeje Aspilusa vendosi në 2008 që të zgjerohet në tregun ndërkombëtar dhe në këtë ndërmarrje ajo vendosi që të përfshijë edhe më shumë sistemet e pastrimit qendror të saj dhe të fillojë prodhimin e  inlets and kitchen collectors.
Aspilusa ia ka dalë mbanë që të përftojë hyrje në tregje të ndryshme ndërkombëtare nëpërmjet cilësisë së saj dhe në sajë të pranisë së saj në ekspozitat ndërkombëtare ajo filloi që të përftojë njohje jashtë Portugalisë.
Aktualisht kompania është e përfaqësuar në Shqipëri, Spanjë, Francë, Gjermani, Poloni, Angolë, Brazil dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Synimi i tyre është që të vazhdojnë të rriten dhe të shtrijnë praninë e tyre në më shumë vende që të vazhdojnë rritjen e njohjes së tyre.


aspilusaaspilusa


Produkti IZZY ju bën më të lehtë pastrimin e ambjentit tuaj, duke u vendosur në një dhome teknike ai lidhet me anë të tubove (të fshehura në mur) në çdo dhomë. (skema me poshte ju tregon dhe se si behet lidhja e fshesës qëndrore në çdo kat në çdo dhomë )

Disa nga avantazhet e produktit IZZY:
aspilusa

 Nuk ka kabllo elektrike në ambient.
 Nuk ka zhurma në ambient.
 Nuk ka pluhura në ambient.
 Nuk ka paisje që duhet ta tërheqësh nëpër shtëpi.
 Ndezja e sistemit në mënyrë automatike
 Ka një tub fleksibël lehtësisht të manovrueshëm.
 Priza të vendosura në mur, shumë estetike dhe lehtësisht të përdorshme.
 Është shumë ekonomik, sidomos për hotele dhe ambjente të mëdha.
 Koha e pastrimit dhe mundimi i punës shkurtohen ndjeshëm.
 Mirëmbajtja e sistemit është e papërfillshme, thjesht shkarkimin e depozitës së mbledhjes së
pluhurave.

IZZY 300  

 ALTERNATIVE PËR SHTËPI

 IZZY 400

ALTERNATIVE PËR VILA

 IZZY 550

ALTERNATIVE PËR HOTELE, SPITALE ETJ


 INSTALIMI & AKSESORËT

ASPILUSAASPILUSA


 PRIZAT

valves 3

ASPILUSA 1


PARTNERËT

 
Aspilusa u themelua në vitin 2001 me qëllim të prodhimit dhe shitjes sistemet qendrore vakum për tregun portugez. Me kalimin e kohës Aspilusa është rritur dhe është bërë kompania Nº1 në tregun lokal. Si rezultat i kësaj rritjeje Aspilusa vendosën në 2008 të zgjerohet në tregun ndërkombëtar dhe në atë të marrë efekt ajo vendosi për të rritur edhe më shumë sistemet e saj qendrore vakum dhe për të filluar prodhimin e inlets dhe mbledhësit e kuzhinës. Aspilusa ka arritur të fitojë hyrjen në disa tregje ndërkombëtare me cilësinë e tij dhe për shkak të pranisë së saj në ekspozita ndërkombëtare ajo filloi për të fituar njohjen jashtë Portugalisë. Aktualisht kompania është e përfaqësuar në Spanjë, Francë, Gjermani, Poloni, Angola, Brazil dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Ne shpresojmë që të vazhdojë të rritet dhe për të rritur praninë tonë në më shumë vende në mënyrë që të vazhdojë të qenë e njohur gjithnjë e më shumë.
Themeluar ne 1963, Edilkamin eshte zhvilluar duke u bere nje nga kompanite me te rendesishme ne sektorin e ngrohjes (oxhaqe dhe stufa). Me shume se 50 vite eksperience , kapacitet te larte ne dizenjim, 6 stabilimente prodhimi ne Itali dhe jo vetem, dhe shume dege kane bere qe kompania te vleresohet nga klientet kerkues , te vemendshem ndaj stileve te reja te produkteve.
Per me teper se 30 vite Emmeti ka kontrolluar shperndarjen e ajrit dhe ujit ne shtepi dhe ambjente biznesi, per mireqenien e atyre te cilet jetojne dhe punojne aty. Teknologjia inovative dhe kerkimet jane karakteristikat dalluese te nje kompanie e cila evoluon vazhdimisht. Emmeti prodhon dhe shet produkte dhe sisteme hidraulike dhe ngrohje per ajer te kondicionuar. Emmeti siguron zgjidhje per shtepite dhe bizneset. Mireqenia dhe konforti, kursimi i energjise dhe mbrojtja e ambientit jane per Emmetin nje vlere e zgjedhur dhe burim i vazhdueshem frymezimi.
E themeluar në 1981, kompani tërësisht Portuguese pronësi Energie EST, Lda. është mbajtës ekskluzive e patentë dhe prodhuesit e sistemeve diellore termodinamik. Që nga ajo kohë ajo ka shpallur veten kombëtare dhe ndërkombëtare si një referencë në prodhimin e energjisë diellore.
Galletti ofron nje kendveshtrim global ne tregun e ajrit te kondicionuar duke filluar qe nga prodhimi I shkembyesve te nxehtesise deri tek pozicioni i lidershipit ne sektorin me precizion te larte te ajrit te kondicionuar dhe procesit industrial te sistemeve te ftohjes.
Nova Florida ka qene pjese e grupit Fondital qe ne vitin 1992 por ajo ka nje eksperience me teper se 30 vjecare ne industrine e ngrohjes, duke arritur nje pozicion udheheqes ne mbare boten. Filozofia e kompanise eshte e nje cikli modern, te prodhimit duke ofruar prakticitet te madh me produkte te teknologjise se larte, me cilesi te larte dhe terheqes.
NOVASFER u themelua në Ponte san Marco (BS), si prodhues i valvolave me sferë për ujin dhe gazin. Qysh nga fillimi ajo është dalluar për politikën e fortë të cilësisë dhe shërbimin e përshtatshëm, që lejojnë një prani të rëndësishme të kompanisë në tregjet ndërkombëtare.
Nuova Imas eshte nje kompani e cila qe ne vitin 1960 punon ne fushen e ngrohjes, vecanerisht e kujdesshme ndaj zhvillimeve teknologjike per te garantuar cilesi ne produkte me kosto te uleta dhe funksion maksimal. Me eksperiencen e fituar dhe automatiziomin industrial ne rritje , Nuova Imas eshte dalluar per prezencen ne tregun nderkombetar me garanci ne ngrohje, cilesi dhe kohezgjatje.
Staa Pompe eshte nje ndermarrje e ngritur nga nje strukture percaktuese e organizuar dinamike. Pikat e forta jane kujdesi i kushtuar ndaj burimeve organizative, profili i produktivitetit te larte dhe integrimi efektiv i sistemeve teknologjike dhe punes artizanale.
Udhehequr nga pasioni ekologjik dhe ndjenjat e pergjegjesise per shoqerine dhe ambjentin, nente studente filluan sipermarrjen Wagner & Co, me qellim per te kontribuar ne furnizimin me energji per te ardhmen. Pasqyra e pare solare u instalua me 1978, madje para hapjes se kompanise ne Marburger Gjermani. Wagner ka eksperiaence mbi 30 vjecare ne mbare Europen dhe jashte saj. Nje ide e forte ishte rritur dhe perhapur me mbi 300 njerez qe punojne ne gjermani dhe ne rrethinat e saj.Wagneri eshte prezent ne Europe, Ameriken e Veriut dhe Afrikee prezantuar vet apo nepermjet agjenteve apo instaluesve te tij. Paketa e tyre solare ploteson kerkesat e perdoruesve te vegjel, fabrikave apo operatoreve comerciale.Wagner eshte nje nga furnizuesit me te mire ne Europe per sistemet termike dhe paneleve diellore.
Zypho është themeluar si kompanisë në 2009,duke kaluar nëpër një sfidë interesante. Rruga e zhvillimit të një vend të sigurtë, e besueshme, e thjeshtë dhe efikasethahet sistem shërim të ngrohjes me ujë.