PARTNERËT

aspilusa_logo Aspilusa 

Aspilusa u themelua në 2001 me synimin e prodhimit dhe shitjen e sistemeve të pastrimit qendror për tregun portuguez. Me kalimin e kohës Aspilusa është rritur dhe është bërë kompania Nº1 në tregun vendas. Më shumë

BanningerItalia Conex Banninger

Conex Bänninger prodhon rakorderi dhe valvola hidraulike për përdorim shtëpiak, tregëtar dhe industrial, duke punuar me klinetët për sistemet hidraulike, HVAC, të ftohjes, dhe biznesit mjekësor.  Më shumë

logo-edilkamin EdilKamin

E themeluar më 1963, Edilkamin u zhvillua që të shndërrohet një prej kompanive më të rëndësishme në sektor. 50 vjet përvojë dhe qëndrimi të kapacitetit të artit të dizenjimit, 6 fabrika të prodhimit në Itali dhe në vende të tjera, si dhe shumë degë e kanë çuar kompaninë që të çmohet nga konsumatorët kërkues, të vëmendëshëm ndaj prodhimeve stilistikisht të rinovuara.  Më shumë

logo-emmeti Emmeti 

EMMETI punon që prej vitit 1976 në fushën e sistemeve hidraulike, ngrohjes dhe të kondicionimit, duke dhënë zgjidhje të plota rritëse dhe zhvilluese. Prodhimi i çertifikuar me ISO 9001 i valvolave-rrumbullake, të radiatorëve, tubave përshtatës të bronxtë dhe shumështresorë lejon grupin Emmeti që të jetë një prej kompanive më të kompletuara në këtë fushë. Më shumë…

logo-en Energie

E themeluar në vitin 1981, kompania në pronësi tërësisht portugueze ENERGIE EST, Lda. është mbajtësja ekskluzive e patentimit dhe manifakturimit të paneleve diellorë termodinamike. Qysh prej asaj kohe kompania është bërë e njohur brenda dhe jashtë vendit si një referencë në manifakturimin e paneleve për energji diellore. Më shumë…

logo-galletti  Galletti

Kompania pati përvoja të ndryshme si një nënkontraktor gjer në vitet 1950-të, e fundit e së cilës ishte hyrja e saj ngazëllyese në botën e motorçiklizmit si një manifakturues shasish. Më shumë…

ipm pumpsIPM Pumps

IMP Pumps d.o.o. eshte kompani Sllovene e cila prodhon  pompa dhe sistemeve të pompimit. IMP Pumps harton, zhvillon, prodhon dhe shpërndan  pompa dhe sisteme të pompimit. Me produktet dhe shërbimet e veta si dhe nga partnerët strategjikë, kompania është e pozicionuar si ofrues i zgjidhjeve të integruara. Më shumë…

logo copyMaxa

Kompania MAXA u themelua në vitin 1992 dhe qysh nga viti 1996 merret me komfortin mjedisor, duke dizenjuar dhe shpërndarë produkte për kondicionimin.
E kryesuar nga Luciano Ferroli dhe me ndihmën e tre bijve të tij, ata janë një korporatë vepruese e themeluar, qysh nga viti 2005, në një godinë me një sipërfaqe prej 92.000 m². Më shumë…

 logo-trasp_NovasferNovasfer

NOVASFER u themelua në Ponte san Marco (BS), si prodhues i valvolave me sferë për ujin dhe gazin. Qysh nga fillimi ajo është dalluar për politikën e fortë të cilësisë dhe shërbimin e përshtatshëm, që lejojnë një prani të rëndësishme të kompanisë në tregjet ndërkombëtare. Më shumë…

logo-novaflorida Nova Florida 

Nova Florida ka qenë një markë tregëtare e Fondital Grup-it qysh nga viti 1992, por ka qenë me një prani  të mirënjohur dhe vepruese të industrisë së ngrohjes në mbarë botën për mbi 40 vjet. Faktori kryesor të cilit marka Nova Florida i detyrohet për suksesin që ka patur është përkushtimi i saj kundrejt cilësisë maksimale të produktit, që është garantuar prej kërkimit të kompanisë, laboratorëve të zhvillimit dhe inspektimeve të vazhdueshme. Më shumë…

logo-nuovaimas Nuovo Imas

Nuova Imas është një kompani që, qysh nga viti 1960, vepron në fushën e ngrohjes, duke treguar kujdes të veçantë kundrejt zhvillimeve teknologjike e aftë për të garantuar një produkt cilësor ku përfshihet kostoja por që ka prakticitet dhe funksionalitet maksimal. Më shumë…

logo-staapompe StaaPompe

Staa Pompe është një kompani që ka siguruar një strukturë përcaktuese dhe me dinamikë organizuese. Pikat e forta janë kujdesi i treguar kundrejt organizimit dhe burimeve të tij, profili i prodhimit të lartë, integrimi efektiv i sistemeve të përparësive teknologjike dhe të aftësisë krijuese. Më shumë…

logo-wagner Wanger 

Të mbijetosh në tregun e turbulluar të energjisë diellore për më shumë se 30 vjet duhet shumë përkushtim dhe pasion – trajtat e karakterit që u ndanë nga themeluesit në vitin 1979 dhe nga të gjithë të punësuarit që punojnë për Wagner & Co sot.  Më shumë…

zehnderZEHNDER

Zehnder ofron gjithçka që ju nevojitet për të krijuar një klimë shtëpie të rehatshme dhe të shëndetshme. Zehnder zhvillon, prodhon dhe tregton radiatorë dhe sisteme të ventilimit. Më shumë…

 zypho_save_energy_big copyZypho

Në EIDT, janë të pasionuar për çfarë po bëjnë. Qysh nga themelimi i kompanisë në vitin 2009, ata kanë kaluar nëpër një rrugë sfide dhe mahnitëse të zhvillimit të një sistemi të sigurt, të besueshëm, të thjeshtë dhe efiçent të kullimit të ujit dhe rikuperimit të ngxehtësisë.  Më shumë